Coafuri simple - par scurt


Coafuri simple - par scurt

Photobucket


Parul scurt trebuie să fie tuns în mod regulat, ceea ce face ca daunele de par sa fie mai puţin o problemă, ceea ce înseamnă vă puteţi permite să experimentaţi mai multe culori diferite, în special nuante luminoase.

Pentru tunsorile scurte cele mai bune opţiuni de culoare a parului sunt umbrele.

Culorile anului 2010

Blond

Photobucket



Pentru anul 2010, merge o nuanta de blond nisip, nuante care sunt mai mult rock'n'roll, mai degrabă decât un blond de Hollywood . Aceste culori blonde sunt adaptabile orice nuanta de piele, ceea ce le face foarte uşor de purtat şi perfecte, dacă nu aţi mai încercat niciodata blondul.

Roşu

Photobucket


Photobucket


Există un întreg spectru nou de nuante de culoare roşie pentru anul 2010 : vii, de foc, cireş, sânge-portocaliu, capsuni vibrante . Tonurile de rosu portocaliu funcţionează cel mai bine pe tonuri de piele palidă, iar tonurile calde ale pielii se potrivesc cu nuante de culoare rosu inchis- pana la nuante de castaniu si pruna. Nuanţe mai intunecate se potrivesc cu ochii verzi sau caprui.

Castaniu

În 2010 nuantele întunecate sunt aduse la viaţă. De la mahon la caramel , noua paleta de culori este foarte izbitoare. Tonurile de piele calde ar trebui să opteze pentru nuanţe de lut, în timp ce tonurile pielii reci se potrivesc cu nuante de ciocolata.

Photobucket


Photobucket