Horoscop Aprilie 2012

Horoscop Berbec

Atmosfera de la locul de munca sa va imbunatati, tensiunile dintre tine si colegii sau superiorii tai vor incepe sa dispara. Ar trebui sa ti se recunoasca meritul ca te-ai hotarat sa fii pe picioarele tale. Incearca sa faci un mic efort si fa-ti timp pentru ca in fiecare dimineata sa inveti sa profiti de placerea pe care ti-o poate oferi un mic dejun substantial si bine echilibrat, dupa care nu vei mai putea sa sari peste aceasta masa indispensabila. Daca ai invatat arta de a vedea latura frumoasa a vietii si de a minimaliza partile sale rele, atunci nu va exista niciun motiv sa spui ca esti nefericit(a).

Horoscop Taur

Horoscop Taur Aprilie 2012

S-ar putea sa-ti risipesti o parte buna a vietii tale plangandu-te de lucrurile pe care nu le ai si rasfatandu-te cu regrete inutile, mai bine cultiva-ti speranta. Incearca sa eviti furtunile casnice abtinandu-te sa rostesti cuvinte jignitoare si fara sa faci caz din orice nimic. Vei fi puternic tentat de aventurile extraconjugale, ai grija la scandal.

Horoscop Gemeni

Vei reactiona foarte bine in situatii delicate si vei fi cu adevarat stalpul familiei. Incearca sa fii suficient de istet (isteata) si nu iti face meritele cunoscute prin cuvinte, ci numai prin fapte concrete si un comportament discret. Vei fi puternic inclinat(a) sa ridici un zid in jurul dragostei tale si sa te inchizi impreuna cu persoana iubita in cuibul vostru, complet izolati de lumea de afara. Daca tu crezi ca este cea mai buna metoda pentru a-ti proteja iubirea, atunci gresesti.

Horoscop Rac

Horoscop Aprilie 2012 Rac

Iti place sa primesti vizita prietenilor, sa fii inconjurat(a) de cat mai multe persoane si simti o dorinta puternica de a intra in contact cu cat mai multi oameni, dar nu trebuie ca locuinta ta sa devina o sala de tranzit unde oricine poate sa vina si sa plece oricand ii place. Pe plan profesional, surprizele si grijile te vor obliga sa traiesti intr-o atmosfera mai mult sau mai putin de incertitudine. Schimbari bruste la locul de munca sau a metodei de lucru sunt probabile. Adopta un regim alimentar bine echilibrat, in asa fel incat organismul si mintea ta sa functioneze corect.

Horoscop Leu


Relatiile cu cei apropiati si dragi tie vor depinde mai mult decat oricand de dispozitia de moment, de aceea incearca sa fii mai deschis(a), mai expansiv(a) si, de asemenea, mai comunicativ(a). Este cea mai favorabila luna pentru a-ti schimba domiciliul sau locul de munca. Vei da dovada de curaj, iar puterea de caracter iti va permite sa duci la bun sfarsit diverse intreprinderi. S-ar putea sa intampini cateva dificultati in relatia cu unul dintre copiii tai.

Horoscop Fecioara

Horoscop Aprilie 2012 Fecioara


Dragostea platonica poate avea farmecul ei atunci cand este trecatoare, dar pe termen lung implica unele inadvertente. Daca vei lua cina in oras starea dispozitiei tale se va imbunatati. S-ar putea sa ai nevoie de mult curaj si statornicie pentru a depasi numeroasele dificultati pe care le poti avea in cursul lunii. Vei fi inclinat(a) sa-ti cheltui banii pe lucruri absolut inutile, doar pentru a-ti calma starea de neliniste.


Horoscop Balanta

Fii plin(a) de tact in relatiile cu cei din familie, pentru ca daca pui gresit in discutie o anumita problema s-ar putea isca o cearta de lunga durata. Activitatile in aer liber vor fi cele mai benefice starii tale de sanatate, mai ales daca esti fumator. Influentele astrale iti vor permite sa te bucuri la maximum de relatiile cu ceilalti, fiind mult mai deschis(a) si spontan(a) decat ca de obicei. Luna Aprilie iti va aduce noi oportunitati pentru a-ti schima pozitia pe care o ocupi la locul tau de munca, de aceea nu actiona cu timiditate, este suficient sa soliciti ceea ce-ti doresti si vei primi fara probleme.

Horoscop Scorpion


Fereste-te de impulsurile tale din prezent care te indeamna sa te implici in proiecte imposibile. Nu este timpul potrivit pentru a-ti investi economiile in orice fel de afaceri, dar poti gasi alte modalitati eficiente pentru a-ti majora veniturile. Ajuta-ti un prieten aflat in necaz, nu ramane indiferent(a) la strigatului lui de ajutor, altminteri atitudinea ta va fi de neiertat. Vei fi intr-un punct de cotitura in viata, necesitand mare atentie din partea ta. Vei avea nevoie de noi informatii si opinii proaspete, deci incearca sa fii deschis(a) la ideile si sentimentele celorlalti.

Horoscop Sagetator


Esti pregatit(a) sa depui toate eforturile necesare pentru a obtine o promovare. Cu puterea vointei care te caracterizeaza si cu un astfel de vant favorabil, nu vei avea prea mult timp pentru alte lucruri decat pentru indeplinirea responsabilitatilor profesionale. Intelegerea in viata ta de cuplu are toate sansele sa fie excelenta, cu toate acestea fereste-te de discutiile financiare, care pot aduce cativa nori in viata ta sentimentala. Va trebui sa abordezi acest subiect cu diplomatie, dar si cu determinare.


Horoscop Capricorn


Vei simti o nevoie puternica de a scapa de plicticoasa rutina a fiecarei zile si de mediocritatea atmosferei care te inconjoara. Nu crede tot ceea ce oamenii iti vor spune . Ideea de casatorie si intmeierea unei familii va prinde radacini in mintea ta, chiar daca pana acum acest lucru te-a ingrozit. Daca esti vegetarian(a), ai grija sa nu duci lipsa de fier.

Horoscop Varsator


Pe plan profesional, ai teluri mari si ai toate motivele sa gandesti asa, cu toate acestea, nu te lansa in proiecte prea ambitioase fara sa fie pregatite cu mare atentie si fara sa-ti iei toate masurile de precautie necesare. Incearca sa apreciezi calitatile prietenilor tai, in loc sa le scoti in evidenta slabiciunile. Daca mai ai cateva zile de concediu pe care trebuie sa ti le iei, acum este momentul cel mai indicat pentru ca vei profita din plin de aceasta perioada pentru a reflecta si a te relaxa.


Horoscop Pesti


Viata ta sentimentala va fi vesela, luminoasa, lipsita de tensiuni si drame, cu alte cuvinte vei fi foarte fericit(a) alaturi de persoana iubita. Riscuri de palpitatii cardiace, asa ca incearca sa-ti controlezi starile de neliniste. Daca ti-ai pus in gand sa renunti la fumat, incepe chiar acum. O noua oportunitate te va ajuta sa-ti sporesti abilitatile profesionale si sa-ti maresti productivitatea. Du-te si intalneste-te cu persoanele care vor sa colaboreze cu tine.