Horoscop Mai 2012

Horoscop Berbec


Influentele astrale sunt favorabile activitatilor turistice, sportive, precum si in relatiile comerciale cu tarile straine. Daca nu esti sigur(a) pe puterile tale, atunci cere sfatul unei persoane bine informate. Risc de insomnie trecatoare, ia o cina usoara si inainte de culcare bea un ceai de tei. Urmeaza sfatul intelept al prietenilor tai care vor fi plini de bunavointa fata de tine.

Horoscop Taur

Ai grija, tendinta ta pentru cheltuieli inutile va reveni in forta. Viata de familie va fi lipsita de probleme, iar nervozitatea excesiva, ce a domnit in relatia ta de cuplu in ultima perioada, se va risipi, astfel dialogurile dintre voi vor fi mult mai linistite. Iti vei dori sa ai totul imediat, prin urmare vei fi inclinat(a) sa faci unele excese. De asemenea, s-ar putea sa-ti faca placere sa provoci cateva scene, aparent doar pentru a atrage atentia sau pentru a-i provoca pe ceilalti.


Horoscop Gemeni

Nu vei fi protejat(a) de o dezamagire amoroasa, daca nu vei sti cum sa ramai in contact cu realitatea. Incearca sa-ti indrepti situatia financiara, astfel incat sa poti evita surprizele neplacute. Ai mai multa grija de locuinta ta, este foarte important sa te simti bine la tine acasa. S-ar putea sa ai o usoara inclinatie catre tristete, din cauza numarului si gravitatii problemelor cu care te confrunti in prezent. Rasfata-te mai mult si fa mai multe exercitii fizice.

Horoscop Rac

Horoscop Mai 2012 Rac

Trebuie sa te astepti la o incetinire a ritmului activitatilor sau a afacerilor tale. Va trebui sa-ti stabilesti un program bine gandit si sa eviti sa te precipiti sau sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Nu vei accepta niciun fel de contradictie si autoritate, vei vrea sa faci doar ceea ce-ti place, chiar daca vei persista in greseala. Controleaza-ti vocabularul in asa fel incat sa eviti conflictele inutile. Gandeste-te la o cura de detoxifiere.

Horoscop Leu


Tactul si blandetea ta vor fi recunoscute de toate persoanele pe care le vei intalni. Bucura-te de viata cat se poate de mult, nu renunta la diversele lucruri care iti fac placere, in ciuda dificultatilor si frustrarilor din prezent care deja te coplesesc. Influentele astrale te vor ajuta sa reactionezi foarte bine intr-o situatie dificila. In loc sa te temi ca nu te vei ridica la nivelul sarcinilor asumate, indeplineste-le cu mai mult incredere in tine. Nu ezita, ia initiative indraznete si du-ti pana la capat proiectele.

Horoscop Fecioara

Horoscop Mai 2012 Fecioara

Iesi in oras, distreaza-te cu prietenii sau fa orice altceva asemanator, pentru ca s-ar putea sa ai o intalnire interesanta, fie ca este vorba de prietenie, fie de dragoste, totdeauna este bine daca sunt ambele. Vei fi bine protejat(a) impotriva surprizelor neplacute si tot ceea ce-ti doresti va avea mari sanse sa se concretizeze. Prin urmare, evita cu orice pret sa te invarti in cerc. Vei fi favorizat(a) pe plan profesional. Atmosfera de familie va fi excelenta, cu multa intelegere din partea parintilor tai.

Horoscop Balanta


Pe plan profesional, intuitia iti va fi de mare ajutor. Dragostea iti va oferi numeroase satisfactii, iar inima ta va sarbatori. Sa stii ca este inutil sa muncesti in disperare, daca nu esti capabil(a) sa te concentrezi la ceea ce faci. Posibile mici probleme digestive, asa ca, de acum inainte, fereste-te de alimentele grele, sosurile calde sau foarte alcoolice, consuma mai mult peste, carne la gratar, salate si produse lactate.

Horoscop Scorpion


Totul iti va merge ca pe roate si ar fi imprudent sa-ti asumi riscuri inutile. Posibilitatea unei speculatii financiare te va ajuta sa-ti imbunatatesti situatia materiala. Vei fi tinta criticilor pe care ti le vor aduce diverse persoane, asculta-le fara sa te superi, pentru ca, in final, acestea se vor dovedi benefce pentru tine. S-ar putea sa suferi de insomnie, reumatism sau artrita, iar remediul la aceste probleme de sanatate este o viata linistita fara surmenj, odihna suficienta si exercitii fizice regulate.

Horoscop Sagetator


Influentele astrale iti vor afecta oarecum starea de sanatate, iar pentru a evita astfel de probleme, inainte de a pleca la serviciu, incearca sa mananci in fiecare dimineata un mic dejun copios si, de asemenea, incearca sa te relaxezi. Nu permite intamplarilor neplacute, mai ales celor din viata ta sociala, sa-ti tulbure armonia sentimentala. Mai presus de orice, nu te mai plange. Vei fi vese(a), cald(a), dinamic(a) si vei comunica cu entuziasm cu toti oamenii din jurul tau. In activitatea profesionala imaginatia si creativitatea ta vor face minuni.

Horoscop Capricorn

Vei fi tentat(a) sa-ti cheltuiesti toata averea doar pentru a seduce o persoana care iti place, asa ca ai grija, este foarte periculos sa intri intr-un asemenea joc. Nu-ti va lipsi imaginatia, foloseste-o in asa fel incat sa poti scapa de rutina de fiecare zi. Daca ai copiii, luna va fi favorabila pentru conversatii spumoase cu ei si pentru consolidarea relatiilor reciproce. Posibile tulburari digestive.

Horoscop Varsator

Daca vrei sa scapi de vicii, gandeste-te sa renunti la ele incepand chiar de acum. Nu duci lipsa de metode, dar este evident ca tine de puterea vointei tale, o conditie absoluta si imperativa. Iti va fi mult mai usor decat ca de obicei sa lucrezi in echipa, circumstantele din aceasta perioada vor fi favorabile pentru acest lucru, cu atat mai mult cu cat vei avea mana libera in asa fel incat vei putea sa muncesti in ritmul tau, fara sa te mai impinga in mod constant cineva de la spate. Vei avea tendinta de a te revolta impotriva a tot ce te inconjoara.


Horoscop Pesti


S-ar putea ca in aceste zile sa-ti lipseasca energia, asa ca incearca sa adopti un regim alimentar bine echilibrat in asa fel incat sa ai un aport suficient de proteine, minerale si vitamine. Daca vei reusi sa te detasezi de o anumita situatie dificila, vei gasi solutii excelente. Te poti astepta ca o suma de bani sa-ti soseasca pe neasteptate, dar trebuie sa iei in calcul si cheltuielile neprevazute. Achita-ti la timp facturile, altminteri vei avea probleme serioase.